Vuurwerk verkoop

  • VUURWERK

    Zaterdag 30 december tot 18:00 uur geopend.
    Zondag gesloten!

    WebshopFolder

Vuurwerk online bestellen

Ga naar de online vuurwerk webshop

Bestel vuurwerk online en haal op

De vuurwerk verkoopdagen zijn begonnen! In onze online vuurwerk webshop kun je bestellen en het vuurwerk met je bestelbon direct ophalen bij de afhaalbalie! Vanaf donderdag 28 december kun je ook je vuurwerk bestellen in onze fysieke winkel op Genieweg 26 in Mijdrecht en daar bij de kassa afrekenen.

Vuurwerkfolder Downloaden

Download de Vuurwerkfolder

Download onze vuurwerkfolder (PDF 5 MB)

Download onze vuurwerkfolder. Op de laatste pagina van de vuurwerkfolder kun je de prijslijst uitprinten, bij ons in de winkel overhandigen en het vuurwerk afrekenen. Indien je online hebt besteld kun je tijdens de afhaaldagen direct naar de vuurwerk afhaalbalie lopen om je online bestelling op te halen.

Openingstijden

Bestel online en haal het vuurwerk met je bestelbon direct op bij de afhaalbalie!

Bestel online en haal je bestelling op Genieweg 26 in Mijdrecht

In onze online vuurwerk webshop kun je bestellen en het vuurwerk met je bestelbon direct ophalen bij de afhaalbalie! Dit scheelt veel tijd. Onze winkel en afhaalbalie zijn gescheiden dus je hebt geen last van klanten die het vuurwerk in onze winkel uitzoeken en afrekenen.

Vanaf donderdag 28 december kun je ook vuurwerk bestellen in onze fysieke winkel op Genieweg 26 in Mijdrecht. In onze winkel kun je van verschillende artikelen de dummies bekijken. Zo krijg je een goede indruk van de diverse aangeboden producten welke van hoogwaardige kwaliteit zijn. Onze locatie is zeer gemakkelijk te bereiken. Het industrieterrein ligt aan de Industrieweg en het biedt voldoende parkeergelegenheid.

Indien je al online hebt besteld dan kun je het vuurwerk met je bestelbon direct ophalen bij de afhaalbalie.

Tip! Tussen 11:00 uur en 17:00 uur is het altijd druk. Heb je online besteld dan is de beste tijd om je vuurwerk op te halen van 8:00 tot 11:00 uur en van 17:00 tot 19:00.

Openingstijden

do 28 december van 8:00 tot 19:00 uur
vr 29 december van 8:00 tot 19:00 uur
za 30 december van 8:00 tot 18:00 uur
zo 31 december GESLOTEN!

Top vuurwerk verkoop

U kunt in onze winkel bestellen en contant of per pin betalen.

Voor het beste vuurwerk moet je bij Golden Flame zijn. Wij kunnen je spectaculaire pakketten van topkwaliteit in allerlei categorieën bieden. Onze vuurwerk assortiment omvat de merken Black Dragon, Magnum, Pyrostar, Vitalli en Crown Collectie.

Of het nu om het betere knalvuurwerk gaat of om adembenemend siervuurwerk, binnen ons assortiment vind je zeker wat je zoekt. Alle pakketten zijn gemakkelijk online te bestellen, maar de vuurwerk verkoop vindt ook plaats in onze vestiging op de Genieweg 26 in Mijdrecht.

Categorieën Vuurwerkshop

Een overzicht van de categorieën in onze webshop. Klik op een categorie om de producten in onze webshop te bekijken.

Knallend het nieuwe jaar in!

Golden Flame biedt u een breed assortiment vuurwerk waardoor een feestje gegarandeerd is. Met diverse assortimenten van Black Dragon, Magnum, Pyrostar, Vitalli en Crown Collectie is de keuze enorm. We hebben een breed assortiment met scherpe prijzen, voor ieder wat wils. Artikelen die o.a. verkrijgbaar zijn; Diverse cakes, Fonteinen, Knalvuurwerk, Siervuurwerk, Vuurpijlen enz.

Golden Flame biedt artikelen aan om het afsteken van het vuurwerk zo veilig mogelijk te laten verlopen. Deze artikelen zijn te vinden onder de categorie veiligheid. Verkrijgbaar in het assortiment zijn o.a. Aansteeklont 1 meter, Veiligheidslont, Vuurwerkklem, Veiligheidsbril Junior en Veiligheidsbril Senior.

Daarnaast zijn enkele pakketten voorzien van “Fire Safe Tray”. Zo kunnen potten en pijlen veilig afgestoken worden. De “Fire Safe Tray” is uniek in Nederland.

Vuurwerk verkooppunt voor jong en oud

Ben je op zoek naar een Romeinse kaars, een felle fontein met talrijke kleuren, een prachtig pijlenassortiment of een pakket knallers waar maar geen eind aan lijkt te komen? Voor vrijwel elke soort vuurwerk verkoop zit je goed bij Golden Flame. En onze prijzen zijn al even spectaculair als het vuurwerk zelf!

Zelfs voor de jongere nieuwsjaarsvierder hebben wij een ruim assortiment aan vuurwerk in de verkoop. Daarbij kun je denken aan Bengaalse fakkels en sterretjes.

Binnenkort sturen wij onze vuurwerkfolder in de regio De Ronde Venen in Mijdrecht, Uithoorn, Vinkeveen, Abcoude, Baambrugge, Wilnis, Waverveen, Amstelhoek en De Hoef.

Mocht u niet vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op!

Volg ons ook op

facebook googleplus twitter youtube